dimarts, 25 de gener del 2011

4. Feu una anàlisi de temes i personatges.

Al començament, i al llarg de la obra, es nota que el protagonista és un nen, el Tommy. Deixant de banda quan ens diu la seva edat, sinó quan amb els seus amics es dedica a molestar a la Millie Adams,la noia desapareguda que no tornà mai més; pel simple fet de ser una noia.
En Tommy y la Millie estableixen una amistat gràcies als cars caramels que portà a l'escola u parell de dies, cosa que també, a més de la ingenuitat per part dels dos nens, el Tommy només estableix un objectiu: que li deixi menjar a ell també els seus caramels, aquella noia no significà res per a ell, per això mateix, en el moment que tindria que haver explicat tot el que sabia, ho hagués fet. No obstant, tampoc ho va fer, degut a la seva admiració profuda al seu pare, un inspector de tercera(al començament) martiritzat per la seva dona que no deixa de queixar-se en que arrisca la seva vida per un sou massa baix, es podria relacionar amb la supervivència humana; si es mor, el seu fill i ella mateixa estaran arruinats.
Quan li preguntà si una promesa devia complir-se fins al final.
Sorgeixen notícies de la desaparició de la nena amb portades i pàgines dedicades, cosa que els pares, com a protecció màxima cap al seu fill, se les amaguen.

Més tard, al cap dels anys, arriba una noia nova a l'institut, la Jeanie Myers, que segons el Tommy, era més simpàtica que les demés noies de la classe perquè li deixava copiar els deures. Són detalls que podem associar amb que el "llunàtic" observava i estudiava a les seves víctimes per assegurar-se de tot: escollia les nenes més inofensives.Es comportà molt violent i desagradable, amb forces signes d'haver-se embriagat i, això, freqüentment.
En Tommy, ho relaciona tot i encaixa els detalls a la perfecció, com seguir els rastres dels guixos de colors de la Jeanie, i acaba per arribar fins a ella quan ja està sagrestada.



Mònica Guillamón

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada